Goederenontvangst met de app

Algemene informatie

De voorwaarde is dat de laatste TRACY APP versie is geïnstalleerd op de tablet.  Als de APP voor u niet beschikbaar is in de Google Play store dan zijn er op dit portaal ook instructies beschikbaar. Als de APP wordt geopend kunt u met ue servernaam, de werkstation code en operator Badge ID inloggen.

Informatie in bijgesloten video

1. Het filteren van de orderlijst voor bijvoorbeeld alleen ontvangstorders (receive orders)

2. Het opzoeken van de order op leveranciersnaam of ordernummer uit Exact

3. Het accepteren van de goederen op uw omgeving (lossen van de lading)

4. Het op voorraad nemen van de orderregels (artikelen)